Terveysturvallisuus Porigamissa

Terveysturvallisuus

Olemme tehneet kokousvalmisteluja koronapandemian keskellä. Olemme seuranneet tiiviisti epidemiatilanteen kehitystä sekä viranomaisten ohjeistuksia tapahtumajärjestäjille. Porigami on yksityistilaisuus.

Olemme pyrkineet rakentamaan tapahtumapuitteet sellaisiksi, että ne mahdollistavat turvallisen osallistumisen.

Jokainen osallistuja luo osaltaan turvallista tapahtumaa.

Isomäki Areena tapahtumapaikkana

Isomäki Areena on tapahtuman ajan vain Porigami-vieraiden käytössä. Tilaa on runsaasti ja jokaisen on halutessaan mahdollisuus säilyttää turvavälit.

Viranomaisyhteistyö

Olemme saaneet viranomaistahoilta vahvistuksen, että Porigami on mahdollista järjestää Porissa suunnitellusti. Teemme viranomaisten kanssa tiivistä yhteistyötä ja noudatamme heiltä saamiamme ohjeita tapahtuman turvalliseen järjestämiseen.

Siivous

Ammattilaiset suorittavat siivouksen areenalla tapahtumapäivien välillä. Huomioitava kuitenkin on, että koulutustiloja ei siivota koulutusten välissä.

Kuljetukset

Kokousjärjestäjän tarjoamissa bussikuljetuksissa ei välttämättä ole mahdollisuutta pitää turvavälejä. Suosittelemme tällöin maskin käyttöä.

Ohjeita osallistujalle

Osallistujan terveydentila

On ehdottoman tärkeää, että paikan päälle saavutaan vain täysin terveenä. Mikäli sinulla on hengitystieoireita tai muita koronavirustautiin viittaavia oireita, et voi tulla tapahtumapaikalle.

Käsihygienia

Pidä huolta käsihygieniasta. Käsien puhdistaminen on erityisen tärkeää ennen ruokailua, yskimisen tai niistämisen jälkeen ja aina sisätiloihin saavuttaessa. Käsienpesu onnistuu areenan wc-tiloissa ja käsidesiä on saatavilla kaikissa koulutus-, kokous- ja ravintolatiloissa sekä areenan käytävien automaateissa.

Turvavälit

Turvavälien ylläpitäminen on jokaisen osallistujan omalla vastuulla. Pyrimme järjestäjänä tarjoamaan mahdollisuuden turvavälien säilyttämiseen. Tämän vuoksi väkimäärää koulutustiloissa tai esim. lounaalla voidaan joutua rajoittamaan. Osallistujia pyydetään mahdollistamaan turvavälit kaverille.

Maskin käyttö

Suosittelemme maskin käyttöä tapahtuman aikana ja erityisesti tilanteissa, joissa turvavälejä ei ole mahdollista säilyttää.

Maskeja on jaettu 2 kappaletta jokaiselle kokousosallistujalle rekisteröintipisteestä saatavaan kokouskassiin. Tarvittaessa voit myös noutaa maskin kokoustoimistosta (saatavilla rajoitettu määrä). Pyydämme kuitenkin osallistujia varaamaan mukaan lisäksi omat maskinsa.

Sairastuminen tapahtuman aikana

Jos tunnet olosi sairaaksi tapahtuman aikana, siirry pois muiden ihmisten läheisyydestä, poistu tapahtumapaikalta ja toimi THL:n ohjeistusten mukaisesti. Ilmoita sairastumisesta kokoustoimistoon Danuta Jaakkolalle (043-8250104). Kokoustoimistosta saat myös tarvittaessa apua kuljetuksen järjestämiseen.

Koronavilkku

Suosittelemme koronavilkku-sovelluksen käyttöä tapahtuman aikana.

Poisjäännit

Jos olet rekisteröitynyt Porigamiin, mutta et syystä tai toisesta tule paikalle, muistathan perua ilmoittautumisesi sähköpostilla osoitteeseen porigami2021@gmail.com. Peruutusehtojen mukaan osallistumismaksua ei palauteta, mutta kaikki Porigamiin rekisteröityneet pääsevät halutessaan seuraamaan kokousohjelmaa Tavata-alustan kautta. Eli jos et ole tulossa, muista ilmoittaa perumisesta.