Tulojuhla, gaala ja muu ohjelma

SENAATTORIOHJELMA

Porigami kohtelee senaattoreita arvoisellaan tavalla! Ilmoittaudu senaattoriohjelmaan tästä!

klo 9.45 Proseccoa & piparia Raatihuoneen puistossa
Raatihuoneenpuisto on Porin raatihuoneen edustalla sijaitseva kaupungin vanhimpia puistoja ja on alun perin toiminut kauppatorina 1800-luvun jälkipuoliskolle saakka. Vuonna 1841 valmistuneen raatihuoneen lisäksi sen laidoilla sijaitsevat 1884 rakennettu Porin Teatteri  ja vuodelta 1895 oleva Porin kaupungintalo.

klo 10 Tutustumiskierros Porin Teatteritaloon ja tutustuminen suomenkielisen ammattiteatterin alkujuurille / Porin Teatterin toimitusjohtaja Anttivesa Knuuttila
Porin Teatteritalon historia ulottuu aina syksylle 1872, jolloin Suomen ensimmäinen suomenkielinen teatteriryhmä, Suomalainen Teatteri eli nykyinen Suomen Kansallisteatteri, aloitti toimintansa Porissa. Kieliriitojen sävyttämä ilmapiiri Helsingissä sai Kaarlo Bergbomin tuomaan teatterinsa rauhallisemmalle maaperälle. Suomalainen Teatteri viipyi Porissa kaikkiaan seitsemän viikkoa, jona aikana se esitti Hotelli Otavan teatterisalissa koko repertuaarinsa. Tästä katsotaan alkaneeksi ensimmäinen suomenkielinen ammattiteatteritoiminta.

Huom! Teattaritalokierrokselle mahtuu 30 ensimmäistä rekkaroitunutta ja senaattoriohjelmaan ilmoittautunutta!

klo 11 Keynote avec / #65895 Aaron Michelin Teatterin upeassa pääravintolassa

Corporatum Oy:n ja Enersense International Oyj:n perustaja sekä Euroopan investointirahaston hyväksymä enkelisijoittaja.

Enersense International Oyj on vuonna 2005 perustettu suomalainen teollisuusalan yhtiö, joka on vahvasti mukana tukemassa vallitsevaa energiamurrosta ja mahdollistamassa päästötöntä yhteiskuntaa.

Euroopan investointirahasto (EIR) on Euroopan unionin rahoitusinstituutio, joka on erikoistunut pienten ja keskisuurten yritysten  riskirahoitukseen ja takuujärjestelyihin. Rahasto pyrkii toteuttamaan yhteisön tavoitteita, ja riskirahoituksen avulla se tukee erityisesti uusia ja innovatiivisia pk-yrityksiä.

klo 12–14 Ravintola Raatihuoneenkellari, kuohut & lounas
Ravintola Raatihuoneen Kellari sijaitsee keskellä historiallista kivi-Poria, vuonna 1841 valmistuneen C.L. Engelin suunnitteleman Porin Raatihuoneen kellarissa, tunnelmallisten tiiliholvien alla. Raatihuoneen Kellari on perheyritys ja toiminut samalla paikalla jo 90-luvulta saakka.

Menu

Tervetuliaisjuomana kuohuviiniä

Vihersalaatti, juureschipsejä ja levainleipänen
Talon pippuripihvi härän ulkofileestä ja maalaislohkoperunoita
tai
Grillattua merilohta, Hollandaise-vaahtoa ja viipaleina paahdettua uuniperunaa
Wanhanajan vaniljajäätelöä ja lämmintä kinuskikastiketta
Kahvi/tee

Ruokajuomana 1 kaato viiniä/olutta/siideriä tai alkoholiton virvoke

klo 14 Bussikuljetus Isomäki Areenalle / kävellen kotiin.

Osallistumismaksu 30 €, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Tästä pääset ilmoittautumaan ja maksamaan osallistumisesi Lyytin kautta.

TULOJUHLA GOES ISOMÄKI

Perjantain tulojuhlassa tavataan uudet ja vanhat JC-ystävät Isomäki Areenan Porigami VIP-loungessa! Illan pääesiintyjä julkaistaan pian – pysy kuulolla!

🔮 Tulojuhlan teemana tietenkin tulevaisuus! 🔮

Kokouksen ensikertalaisille on luvassa First Timers -tilaisuus ennen varsinaisen tulojuhlan alkua, emmekä unohda myöskään Last Timerseja.

GAALA

Puitteet loistokkaalle Porigami-gaalalle tarjoaa Isomäki Areena. Onnistuneen gaalan peruselementit ovat yksinkertaiset: hyvä ruoka ja juoma, yllätyksellinen ohjelma ja ystävät ympärillä. Nämä elementit tulemme paketoimaan säihkyväksi gaalakokonaisuudeksi, joka huipentaa kokousviikonlopun. Gaalaan mahtuu mukaan 1200 ensimmäistä ilmoittautunutta.

GA

GA käynnistyy perjantaina klo 18 ja päättyy klo 21 Isomäki Areenalla. Lauantaina GA järjestetään klo 9–16.30.

Vaalipaneeli järjestetään GA:n lomassa lauantaina klo 9.30–11 ja ehdokkaiden puheet klo 12–13.

IPP:T

IPP:t ovat myös oman erityishuomionsa ansainneet, kun puheenjohtajavuoden vastuut on karistettu har-teilta. Vastuuttoman IPP-ohjelman nautinnot puheenjohtajakollegoilleen on luvannut varmistaa apulaisko-kouspäällikkömme Juho Poskiparta.