Kumppanit

Yrittäjä! Haluatko näkyvyyttä Porigamissa?

Porigamin trade show -alueella Isomäki Areenalla on vielä tilaa! Trade show -alueella jossa näytteilleasettajat pääsevät tapaamaan Elinvoimaseminaarin osallistujia perjantaina 8.10. sekä kokousvieraita perjantaina ja lauantaina 8.–9.10.

Haluatteko te olla tuomassa oman lisänne Porigamin messualueelle keskustellen, kohdaten tai aktivoiden? Kokousjärjestäjinä toivomme vuorovaikutteista trade showta, tervetuloa! Lue lisää tästä.

Lisätietoja antaa kumppanuuselämysvastaava Ilona Lehtonen (ilona.lehtonen@jci.fi / 0400678639). 

Tutustu kumppaneihimme:

PORIN KAUPUNKI & VISIT PORI

Tiedät jo varmasti, että Porista löytyvät muun muassa hiekkarantojen ykkönen Yyteri, jazzaava keskuspuisto Kirjurinluoto sekä periksiantamaton asenne ja omalaatuinen kulttuuri. Pori ei jätä ketään kylmäksi, ei myöskään Porigamin väkeä! 

Täällä sinua odottavat upeat elämykset ja kokemukset. Ota itsellesi aikaa ja tutustu Porigamin lisäksi paikallisiin kohteisiin. Niitä löytyy niin perheseikkailijoille, urheilufaneille kuin kulttuurin ja nähtävyyksien ystäville. Ja mikä parasta, Porissa on helppo kulkea paikasta toiseen. Lyhyet etäisyydet ja kompakti keskusta kutsuvat sinut nautiskelemaan ja ostoksille Porin ytimeen. 

Porin helmi Yyteri on ainutlaatuinen matkakohde, joka tarjoaa mielettömät maisemat Natura-suojelluilla dyyneillä. Uniikki luonto ja erinomaiset palvelut tarjoavat tekemistä läpi vuoden.  

Suunnittele matkasi Poriin nyt. Porin kaupunki ja Visit Pori toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi todella outoon ja ehdottoman uniikkiin Poriin! 

AURUBIS FINLAND OY

Aurubis Finland Oy on osa saksalaista Aurubis-konsernia, joka toimii lukuisissa maissa ympäri maailmaa. Pohjoismaiden ainoassa kuparivalssaamossa ja siihen integroidussa valimossa valmistamiamme tuotteita käytetään mm. sähköautoissa, tuulivoimaloissa ja arkkitehtuurisissa ratkaisuissa kansainvälisesti useissa eri maissa.

Aurubis-konserni työllistää noin 7,400 työntekijää yli 20 eri maassa. Porissa Kupariteollisuuspuistossa työskentelee noin 260 henkilöä. aurubis.fi

ATEA

Rakennamme Suomea tietotekniikalla. Atea on Pohjoismaiden ja Baltian johtava it-infrastruktuuritoimittaja. Rakennamme tietotekniikalla Suomeen parempaa ja sujuvampaa huomista. Digitaalisessa maailmassa myös työpaikan on muututtava ja tarjottava mahdollisuus työskennellä älykkäämmin, mukavammin ja tuottavammin. Digitaalisessa työpaikassa teet yhteistyötä ja pääset käsiksi kaikkeen tietoon – olitpa missä tahansa. Älykäs työpaikka huolehtii niin ihmisten kuin ympäristön hyvinvoinnista. www.atea.fi/digitaalinen-tyopaikka/ 

SEASONS HR MANAGEMENT

Seasons HR Management on vuonna 2011 perustettu henkilöstöpalveluyritys. Riippumatta yrityksesi toimialasta Seasons tarjoaa laadukkaita ratkaisuja vuokratyövoimatarpeeseen, rekrytointeihin ja konsultointiin. Olemme vahva yhteistyökumppani henkilöstöasioissa, niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Toimintamme peruslähtökohtana on yhdistää työnhakijat ja avoimet työpaikat, olipa kyse sitten pitkäaikaisesta työstä tai esimerkiksi sesonkityöstä. Kaikki palvelumme perustuvat arvoihimme dynaamisuuteen, laatuun ja innovatiivisuuteen. Lisää tietoa löydät osoitteesta www.seasons.fi.

ELENIA

Elenia on Suomen toiseksi suurin sähköverkkoyhtiö, joka palvelee 432 000 asiakasta Kanta- ja Päijät-Hämeessä, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa sekä Etelä- ja Pohjois-Pohjanmaalla. Palvelut tuotamme yhteistyössä kumppaniyhtiöidemme kanssa. Huolehdimme sähköverkon toimivuudesta, rakennamme sähköverkkoa ja -liittymiä, mittaamme asiakkaidemme sähkönkulutuksen ja toimitamme energiatiedot sähkönmyyjille. Uudistamme ikääntyvää sähköverkkoa säävarmaksi ja kehitämme älykkään sähköverkon ratkaisuja. Asiakasyritystemme kautta palvelemme yli miljoonaa energia-alan asiakasta Suomessa. Rakennamme myös valokuituverkkoa asiakkaiden ja kehittyvän yhteiskunnan tarpeisiin. www.elenia.fi

ELISA

Elisan missio on digitalisaatiolla kestävä tulevaisuus. Olemme tietoliikenne- ja digitaalisten palveluiden sekä teknologioiden edelläkävijä. Tarjoamme vastuullisia ja kestäviä ratkaisuita yli 2,8 miljoonalle kuluttaja-, yritys- ja julkishallinnon asiakkaallemme päämarkkina-alueellamme Suomessa ja Virossa, sekä kansainvälisesti yli 100 maassa. Suomessa Elisa on tietoliikennepalveluiden markkinajohtaja, kansainvälisesti yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Vodafone ja Tele2. Elisan osake on noteerattu Nasdaq Helsingissä, liikevaihto 2020 oli 1,89 miljardia euroa ja henkilöstöä yli 5 000. Elisa on hiilineutraali yhtiö. Seuraa matkaamme: elisa.fi, Facebook @elisasuomi, Twitter @ElisaOyj 

ENERSENSE

Olemme päästöttömien energiaratkaisujen toteuttaja.

Enersense on vahvasti mukana mahdollistamassa päästötöntä yhteiskuntaa toimimalla murroskauden suunnannäyttäjänä. Mahdollistamme monipuolisilla palveluillamme pohjoismaisten ja kansainvälisten teollisuus-, energia-, tietoliikenne ja rakennusalan yhtiöiden menestymisen. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme ensisijainen ja monipuolinen kumppani energia-alan murroksessa.

Kestävämpää ja puhtaampaa tulevaisuutta rakentamassa meillä työskentelee noin 2 200 enersenseläistä 40 eri maassa. https://enersense.fi/

HARJU ELEKTER

Harju Elekter Oy on yksi Suomen johtavista sähkö- ja automaatiotekniikan rakentajista sekä muuntamovalmistajista. Toimipisteemme sijaitsevat Ulvilassa, Keravalla ja Kurikassa, joissa valmistamme mm. keskuskokonaisuuksia ja korkealaatuisia puistomuuntamoita. Teollisuuden sähköistys- ja automaatioratkaisut ovat erikoisosaamistamme.   

Kuulumme osaksi AS Harju Elekter -konsernia, jossa työskentelee lähes 800 alan ammattilaista. Suomen toimipisteissämme työskentelee n. 130 henkilöä. harjuelekter.fi/

MAJ

MAJ tuo kampaajan, jalkahoitajan, meikkaajan ja kosmetologin sinun luoksesi! Osoitteeseen kuin osoitteeseen, aina salonkitasoisena. MAJ on kolmen Porista lähtöisin olevan siskoksen startup-yritys. MAJn palvelut saatavilla tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Satakunnassa. Siskosten kovaa vauhtia ei hidasta mikään ja uusia kaupunkeja avataan lähitulevaisuudessa.. maj.works

SATAKUNNAN KAUPPAKAMARI

Tekijöille ja suunnannäyttäjille. Kauppakamarissa kuulut verkostoon, jossa vuorovaikutat luontevasti kollegoidesi kanssa, solmit kiinnostavia kontakteja ja vaikutat elinkeinoelämän toimintaedellytyksiin yhdessä muiden yritysjohtajien kanssa. Olet mukana joukossa, joka uskoo tulevaisuuteen, ajattelee isosti ja kehittää jatkuvasti osaamistaan. satakunnankauppakamari.fi 

SAMK

Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK) on noin 6000 opiskelijan ja yli 400 työntekijän monialainen ja kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu. Länsirannikon vaikutusalueella SAMK on merkittävä osaajien tekijä, kehittäjä, kansainvälistäjä ja yrittäjyyden edistäjä. 

Katse tulevaisuuteen. 

SANOMA

Lähes kaikki suomalaiset (97 %) viettävät aikaa Sanoman medioiden parissa joka viikko. Tavoitat niin suuret yleisöt kuin kaikki merkitykselliset kohderyhmäsi elämän eri hetkissä. Ainutlaatuisen laajaan mediavalikoimaamme kuuluvat valtakunnan rakkaimmat ja tärkeimmät ykkösbrändit, joiden sisältöjen kanssa viihdytään, ja joista puhutaan ja inspiroidutaan. Luotettujen ja arvostettujen brändien pariin palataan aina uudestaan. Kanssamme rakennat vaikuttavia ja toimivia kampanjoita, ja tiedät, millaisessa ympäristössä viestisi esiintyy. Sanoman turvallinen kotimainen mediaympäristö heijastuu tutkitusti positiivisella tavalla myös mainostettavaan brändiin.

Sanoma – kaikki kaupalliset kohtaamiset asiakassuhteen jokaiseen vaiheeseen

SATAKUNTA DIGIHEALTH

Satakunta DigiHealth -hankkeessa kehitetään hyvinvointi- ja terveysteknologian uusia innovaatioita sosiaali- ja terveysalalle. Hanke tarjoaa mahdollisuuksia teknologioiden suunnitteluun, testaamiseen ja kehittämiseen sekä palvelumuotoiluun ja tutkimukseen aidoissa asiakasympäristöissä. Hankkeen järjestämät Hyvinvointiteknologiamessut 9.-10.11.2021 kokoavat yhteen merkittävimmät teknologia-alan toimijat. Tervetuloa!

Satakunta DigiHealth ‑hanketta toteuttavat Prizztech Oy, Sataedu, Satakunnan ammattikorkeakoulu, Tampereen yliopisto ja WinNova. Hanketta rahoittaa Satakuntaliitto (EAKR) ja alueen kunnat.

OPINTOKESKUS SIVIS

SNKK on Opintokeskus Siviksen jäsenjärjestö. Opintokeskus Sivis toteuttaa, tutkii, kehittää, ohjaa ja tukee järjestöllistä koulutusta ja SNKK:n koulutustoiminta saa myös tätä tukea. Koulutuksiin osallistujista toimitetaan Sivikselle seuraavat tiedot: nimi, sukupuoli ja sähköpostiosoite (yli kuuden tunnin koulutuksista). Lisätietoa Siviksen toiminnasta ja tietojen käytöstä saat koulutuspäälliköltä tai osoitteesta www.ok-sivis.fi