Porigami-kokemus myös etänä!

Suomen Nuorkauppakamarit ry:n kansallinen vaalikokous 2021 Porigami on Suomen ensimmäinen hybridimallilla toteutettava kansallinen nuorkauppakamarikokous. Toivomme, että jäsenyhdistykset tarttuvat tähän mahdollisuuteen ja saamme koottua ennätysmäärän kamarilaisia yhteen joko paikan päälle Poriin tai virtuaalisesti!

Käytössämme on Tavatan tapahtuma-alusta, jota hyödynnämme striimausalustana ja verkostoitumistyökaluna niin live- kuin etätoteutuksessakin.

Hybridiporigamin etätoteutukseen pääsee kiinni kamarirekkarilla, joka avaa tapahtuman jokaiselle rekisteröityneen kamarin jäsenelle. Tapahtuma-alustalle striimataan kaikki keynotet, perjantain elinvoimaseminaari, valitut näkökulmakoulutukset, debatti sekä GA. Yksi Tulevaisuustaajuus-työpaja toteutetaan virtuaalisena. Lisäksi tarjolla on ohjattua ja vähemmän ohjattua verkostoitumista sekä iltaohjelmaa.

Virtuaalitoteutuksen kustannus ei päätä huimaa ja tällä maksimissaankin alle kahden livekokouspaketin hinnalla saa tarjottua koko kamarin jäsenistölle mahdollisuuden kuulla Porigamin huippukeynotet ja päästä nautiskelemaan muusta vaalikokousohjelmasta!

Kamarirekisteröinnin hinta määräytyy kamarin jäsenmäärän/äänimäärän pohjalta ja hinnasto on seuraavanlainen.

Kamarin äänimäärä

Porigamin kamarirekkarin hinta

1

80 €

2

120 €

3

200 €

4

250 €

5

300 €

Kamarirekisteröinnin pääsee tekemään Lyytissä: https://www.lyyti.fi/reg/virtuaaliporigami. Rekisteröinti on auki 26.9.2021 saakka.

Rekisteröityneitä kamareita pyydetään toimittamaan lista jäsentensä nimistä ja sähköpostiosoitteista latauslinkkinä osoitteeseen porigami2021@gmail.com. Listan henkilöillä on oikeus liittyä Porigami-tapahtumaan Tavata-alustalla. Livetapahtumaan rekisteröityminen avaa myös pääsyn Porigamin Tavataan.