Tervetuloa Porigamiin!

Suomen Nuorkauppakamareiden kansallinen vaalikokous

Oletko valmis kokemaan Suomen nuorkauppakamarivuoden ehdottoman huipentuman?

Suomen Nuorkauppakamareiden kansallinen vaalikokous tuo Poriin 2021 syksyllä nuorkauppakamarilaisia ympäri Suomen valitsemaan tulevaisuuden tekijöitä, kouluttautumaan, verkostoitumaan ja viettämään elämyksellistä viikonloppua.

Tulevaisuustaidot -ohjelmakokonaisuus

Porigami-kokouksen teema on tulevaisuustaidot – ne taidot, joita jokainen meistä ihmisistä ja jokainen organisaatio tarvitsee menestyäkseen vauhdilla muuttuvassa maailmassa. Teemalla haluamme nostaa esiin kyvyn hahmottaa erilaisia tulevaisuuksia ja auttaa löytämään oikean strategian sekä  vaikuttamisen keinot ja kanavat, jotta pääsemme halutulle polulle kohti tulevaisuutta. Porigamin koulutuspolut valmistavat sinut ottamaan tulevaisuuden vastaan, oli se millainen tahansa. Jokainen koulutuspolku pitää sisällään samanlaiset elementit: keynote-puheenvuoro, näkökulmakoulutukset ja mini-hautomo.

Koulutus

V niin kuin Vastuullisuus
– Fiksua bisnestä


Porigamin tulevaisuusvisio:
Yritystoiminnan vastuullisuus on arkipäivää. Vastuu ilmastosta, yhteisöstä ja taloudesta on oletusarvoisesti osana jokaisen yrityksen strategiaa. Jos ei ole, kuihtuu pois.

Miten vastuullisuudesta tulisi viestiä? Miten vastuullisuudesta tehdään bisnesvaltti? Pysyykö sinun bisneksesi mukana kulutustottumusten muuttuessa? Oivallukset tarjoaa vastuulisuuden koulutuspolku.

V niin kuin Vuorovaikutus
– Teknologiavälitteinen tulevaisuus


Porigamin tulevaisuusvisio:
Työviikosta on tullut kolmipäiväinen. Työpaikalle mennään ensisijaisesti yhteisön vuoksi. Työyhteisöt voivat yhä paremmin. Teknologian myötä aikaa jää siihen, mihin kone ei pysty – inhimillisyyteen.

Haastaako teknologia johtamisen? Mikä on seuraava askel tekoälyn ohjaamassa liiketoiminnassa? Voiko teknologialla lisätä yhteisöllisyyttä – ja miten? Oivallukset tarjoaa vuorovaikutuksen koulutuspolku.

V niin kuin Visiointi
– Kartta menestykseen


Porigamin tulevaisuusvisio:
Vahva visio = varma voitto! Yksilötasolla visioinnin taito on samanlainen työllistymisen ehto kuin kielitaito. Organisaatiossa visiointitaidon avulla osataan tunnistaa ja välttää riskejä. Visiointi on vahva osa yrityksen strategiaa – se on tunnistettua, systemaattista ja tavoitteellista toimintaa.

Miten visiota johdetaan? Miten tulevaisuuden tutkimuksen menetelmät tuodaan osaksi strategiaa? Mitä on muotoiluajattelu ja miten sen avulla saavutetaan visio? Oivallukset tarjoaa visioinnin koulutuspolku.

Keynote speakers

puhuja2_s

Perttu Pölönen

Visionääri, futuristi, keksijä, säveltäjä, puhuja – mieletön multitalentti ja tulevaisuuden tekijä. Kuka virittäisi kamarilaisten ajatukset tulevaisuustaajuudelle paremmin kuin Perttu Pölönen?

Perttu Pölönen saa kuulijan katsomaan pitkälle tulevaisuuteen ja pohtimaan nykyhetkeä uudesta näkövinkkelistä – ei pelotellen, vaan innostaen. “Kun mikään ei ole varmaa, kaikki on mahdollista.”

puhuja1_s

Joakim Strand

Parantuisiko poliittinen päätöksenteko rohkeammalla visioinnilla? Tähän oikea henkilö vastaamaan lienee Joakim Strand, eduskunnan tulevaisuusvaliokunnan puheenjohtaja (rp.).

Joakim Strand on RKP:n toisen kauden kansanedustaja Vaasasta. Eduskunnan tulevaisuusvaliokunnan puheenjohtajana hän on toiminut kuluvalla vaalikaudella. Valiokunta muun muassa valmistelee eduskunnalle vuosittain tulevaisuusselonteon. Miten lainsäädännössä ennakoidaan tulevaisuutta – vai ennakoidaanko?

kaisa

Kaisa Hietala

Jos joku, niin Kaisa Hietala tietää, miten vastuullisuus ja liiketoiminta yhdistetään kannattavaksi toiminnaksi. Kaisalla on vuosien kokemus eri organisaatioiden johtamisesta kohti vastuullisempaa tulevaisuutta.

Kaisa oli mukana rakentamassa kymmenen vuoden ajan yhtä Suomen vastuullisuusmenestystarinoista – Nesteen Uusiutuvia tuotteita. Nyt Kaisa jakaa osaamistaan ja toimii partnerina kestävän liiketoiminnan konsulttitoimisto Gaiassa.

Muu ohjelma ja aikataulut

Tulojuhla goes Isomäki Alive! pe 8.10. PERUTTU!!

Perjantain tulojuhlassa tavataan uudet ja vanhat JC-ystävät Isomäki Areenan Porigami VIP-loungessa. HUOM!! Isomäki Alive -konsertti on valitettavasti peruttu tapahtuman heikon yleisen lipunmyynnin takia. Rakennamme nyt tulojuhlan ohjelmaa uudelleen pelkästään nuorkauppakamarilaisille. Uusi tulojuhlan ohjelma julkaistaan pian!

Kokouksen ensikertalaisille on luvassa First Timers -tilaisuus ennen varsinaisen tulojuhlan alkua, emmekä unohda myöskään Last Timerseja.

SENAATTORIT

Senaattorit tulevat saamaan Porissa arvoisensa vastaanoton ja huolenpidon. Senaattoriohjelmasta vastaa Porin Senaatti.

IPP:T

IPP:t ovat myös oman erityishuomionsa ansainneet, kun puheenjohtajavuoden vastuut on karistettu har-teilta. Vastuuttoman IPP-ohjelman nautinnot puheenjohtajakollegoilleen on luvannut varmistaa apulaisko-kouspäällikkömme Juho Poskiparta.

LAPSET

Huomioimme kokoukseen osallistuvat lapset erityisohjelmalla. Tuomme kokouksen tulevaisuustaitoteeman osaksi lastenohjelmaa ja lapset pääsevät myös visioimaan tulevaa. Lisäksi Isomäen liikuntamahdollisuuksia tullaan hyödyntämään lastenohjelmassa. Järjestämme myös lastenhoitopalveluita niitä tarvitseville lisämaksusta.

MUU OHEISOHJELMA

Haluamme tarjota kokousvieraillemme mahdollisuuksia tutustua Poriin monipuolisen ja ehdottoman uniikin oheisohjelman kautta. Luvassa on esimerkiksi ilmailuelämys Suomen Ilmailuopistolla ja tutustumiskäynti Alvar Aallon suunnittelemaan Villa Maireaan.

GAALA

Puitteet loistokkaalle Porigami-gaalalle tarjoaa Isomäki Areena. Onnistuneen gaalan peruselementit ovat yksinkertaiset: hyvä ruoka ja juoma, yllätyksellinen ohjelma ja ystävät ympärillä. Nämä elementit tulemme paketoimaan säihkyväksi gaalakokonaisuudeksi, joka huipentaa kokousviikonlopun. Gaalaan mahtuu mukaan 1200 ensimmäistä ilmoittautunutta.

AIKATAULU

Hold your horses! Tarkempi aikataulu julkistetaan lähempänä kokousta.

Info

Hinnasto:

Early Bird -kokouspaketti: 179 € (hinta voimassa 31.12.2020 saakka)
Kevätrekkari-kokouspaketti: 189 € (1.1.-30.4.2021)
Kesärekkari-kokouspaketti: 199 € (19.4.-17.9.2021)
Late bird -kokouspaketti 209 € (18.9.- 30.9.2021)

Tiesitkö? Aloitamme kokouksen rekisteröintimaksujen laskutuksen vasta elokuussa 2021.

Kokouspaketti sisältää:

 • rekisteröintimaksun sisältäen perjantain ja lauantain kokousohjelman
 • tulojuhlan
 • lauantain lounaan
 • iltapäiväkahvit
 • gaalan

Erikseen ostettuna:

Rekisteröintimaksu, sis. lounaan ja iltapäiväkahvin: 90 €
Tulojuhla: 45 €
Gaala: 115 €

Peruutus- ja muutosehdot:

 • Kaikista peruutuksista peritään 20 euron käsittelymaksu.
 • Rekisteröinnin ja/tai gaalan nimen muutoksesta sekä kaikista muista muutoksista veloitamme 20 euron käsittelymaksun.
 • Huomaathan, että pystyt itse päivittämään rekisteröintitietojasi Lyytissä vahvistusviestin mukana tulleen linkin kautta.
 • Jos osallistuminen perutaan viimeistään 31.3.2021 mennessä, maksuista palautetaan 100 %.
 • Jos osallistuminen perutaan 1.4.2021 tai sen jälkeen, mutta viimeistään 31.7.2021, palautetaan 50 % maksuista.
 • 1.8.2021 tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista maksua ei palauteta.

Majoitus:

Olemme varanneet kokousvieraillemme majoituskiintiöitä Porin eri hotelleista:

Scandic Pori

Itsenäisyydenkatu 41, 28100 Pori

Standard: 104€/1hh/vrk, 124€/2hh/vrk, 144€/3hh/vrk

Huonehintaan sisältyy: Runsas luomutuotteita sisältävä aamiainen ja maksuton Wi-Fi

Varaukset: puh +358 2 624 900 tai sähköposti pori@scandichotels.com. Varauskoodi BSUO081021

Huoneet ovat varattavissa 24.8.2021 mennessä tai hotellin varaustilanteen mukaan

Hotel Amado

Itsenäisyydenkatu 41, 28100 Pori

Majoitus hotellissa (sis. aamiainen)
Standard: 100€/1hh/vrk, 120€/2hh/vrk, 140€/3hh/vrk

Majoitus huoneistossa (ei sis. aamiaista):
Huoneisto 1: 180 €/vrk/H4, yksi makuuhuone ja yksi kahden hengen vuodesohva
Huoneisto 2: 200 €/vrk/H4, 2 makuuhuonetta, joissa sängyt yhteensä 4:lle.

Luksushuvila Aava 650 €/vrk (minimivaraus 2 vrk)
Hinta sis. majoituksen max. 8 hlölle, liinavaatteet sekä pyyhkeet ja loppusiivouksen. Lisätiedot: https://reelinki.holidayfuture.com/

Varaukset: 02 631 0100 tai sähköposti amado@amado.fi. Varauskoodi Nuorkauppakamari.

Original Sokos Hotel Vaakuna (lähes täyteen varattu)

Standard: 109 €/1hh/vrk, 129 €/2hh/ vrk
Superior: 129€/1hh/vrk, 149 €/2hh/vrk,
Lisävuode 20 €/vrk

Hinnat sisältävät aamiaisen, kuntoilutilan käytön, asiakassaunan ja veloituksettoman WiFin. Hinnat sisältävät myös S-Card-kanta-asiakasedut.

Varaukset sivustolta www.sokoshotels.fi varauskoodilla BPORIGAMI tai suoraan hotellin myyntipalvelusta sales.pori@sokoshotels.fi tai puhelimitse 029 004 2002 koodilla ”Porigami”.

Majoituskiintiön hinnat saatavilla 25.9.2021 saakka. Kiintiössä on huoneita saatavilla rajoitettu määrä.

Kumppanit

Opintokeskus Sivis

SNKK on Opintokeskus Siviksen jäsenjärjestö. Opintokeskus Sivis toteuttaa, tutkii, kehittää, ohjaa ja tukee järjestöllistä koulutusta ja SNKK:n koulutustoiminta saa myös tätä tukea. Koulutuksiin osallistujista toimitetaan Sivikselle seuraavat tiedot: nimi, sukupuoli ja sähköpostiosoite (yli kuuden tunnin koulutuksista). Lisätietoa Siviksen toiminnasta ja tietojen käytöstä saat koulutuspäälliköltä tai osoitteesta www.ok-sivis.fi

Seasons HR Management

Seasons HR Management on vuonna 2011 perustettu henkilöstöpalveluyritys. Riippumatta yrityksesi toimialasta Seasons tarjoaa laadukkaita ratkaisuja vuokratyövoimatarpeeseen, rekrytointeihin ja konsultointiin. Olemme vahva yhteistyökumppani henkilöstöasioissa, niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Toimintamme peruslähtökohtana on yhdistää työnhakijat ja avoimet työpaikat, olipa kyse sitten pitkäaikaisesta työstä tai esimerkiksi sesonkityöstä. Kaikki palvelumme perustuvat arvoihimme dynaamisuuteen, laatuun ja innovatiivisuuteen. Lisää tietoa löydät osoitteesta www.seasons.fi.

Elenia

Elenia on Suomen toiseksi suurin sähköverkkoyhtiö, joka palvelee 432 000 asiakasta Kanta- ja Päijät-Hämeessä, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa sekä Etelä- ja Pohjois-Pohjanmaalla. Palvelut tuotamme yhteistyössä kumppaniyhtiöidemme kanssa. Huolehdimme sähköverkon toimivuudesta, rakennamme sähköverkkoa ja -liittymiä, mittaamme asiakkaidemme sähkönkulutuksen ja toimitamme energiatiedot sähkönmyyjille. Uudistamme ikääntyvää sähköverkkoa säävarmaksi ja kehitämme älykkään sähköverkon ratkaisuja. Asiakasyritystemme kautta palvelemme yli miljoonaa energia-alan asiakasta Suomessa. Rakennamme myös valokuituverkkoa asiakkaiden ja kehittyvän yhteiskunnan tarpeisiin. www.elenia.fi

MAJ

MAJ tuo kampaajan, jalkahoitajan, meikkaajan ja kosmetologin sinun luoksesi! Osoitteeseen kuin osoitteeseen, aina salonkitasoisena. MAJ on kolmen Porista lähtöisin olevan siskoksen startup-yritys. MAJn palvelut saatavilla tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Satakunnassa. Siskosten kovaa vauhtia ei hidasta mikään ja uusia kaupunkeja avataan lähitulevaisuudessa.. maj.works

Porigami-tiimi

Tavoitat Porigami-tiimin jäsenet osoitteilla etunimi.sukunimi @ jci.fi.

koulutuspaallikko

Ella Marttila
Kokouspäällikkö
Oma tulevaisuustaito: ongelmanratkaisukyky- ja tahto

porigami

Juho Poskiparta
Apulaiskokouspäällikkö: kumppanuudet, sisällöt ja logistiikka
Porin Nuorkauppakamari ry

MInttu _netti

Minttu Porri
Apulaiskokouspäällikkö: markkinointi, juhlat ja kokouselämys
Porin Nuorkauppakamari ry

WhatsApp Image 2021-03-11 at 3.06.56 PM

Mari Viljanen
Kumppanuudet ja yhteistyö
Oma tulevaisuustaito: Visiointikyky

Laura_netti

Laura Pullinen
Tulevaisuustaidot-sisältökokonaisuus
Oma tulevaisuustaito: Luova järkevyys

Danuta_netti

Danuta Jaakkola
Kokouselämys
Oma tulevaisuustaito: Tunneälykäs systeemiälykkyys

Teemu_netti

Teemu Janhunen
Markkinointi
Oma tulevaisuustaito: Huumorintaju ja verkostoitumiskyky

Miikka_netti

Miikka Timoska
Projektinhallinta ja sisäinen viestintä
Porin Nuorkauppakamari ry

97960674_140375407569548_5800585008078913536_o

Pauliina Packalén
Juhlat ja oheisohjelma
Porin Nuorkauppakamari ry

Sari_netti

Sari Kahri
Taloushallinto
Oma tulevaisuustaito: Vaihtoehtoisten skenaarioiden puntaroiminen